Miles makers and sailing trips at sea

Sea sailing with one of our unforgettable mile-makers sailing trips

Zeezeilen is een indrukwekkende manier van zeilen. Er zijn zeilvakanties waarbij er kleine oversteekjes gemaakt worden van bijvoorbeeld eiland naar eiland en je hebt de zogenaamde mijlenmakers. De Mijlenmakers zijn toch wel het stoerste broertje van alle zeilvakanties die wij aanbieden. In de mast van de meeste tallships of zeegaande charterschepen die over de wereldbol rond varen, wappert de Hollandse driekleur. Zeezeilen zit nog steeds verweven in onze cultuur en ook de kennis van de schepen wordt nog steeds generatie op generatie doorgegeven.

Voordelige mijlenmakers

This means that in the preseason, many of these mighty sailors sail from the Netherlands to their summer sailing area and back again in the fall. Sometimes the ships change their sailing area during the high season and in addition, long sailing trips are also planned. Compared to regular sailing trips, sea sailing is often favorable in terms of price. Of course the catering during the trip is included.

It is often sailed day and night until the destination port is reached. During these sailing trips, friendships for life regularly arise between guests and crew.

Stap in de wereld van wachtlopen, turen in de nacht, slapen onder een hoek van meer dan 20 graden en zonsopgangen in weergaloze vergezichten. Een belevenis die je daadwerkelijk nooit meer zal vergeten.

Sailing trips

ZeilendeSchepen.nl biedt jou de mogelijkheid om op een imposante reis in te schepen. Er zijn verschillende reizen naar bijv. Schotland, Oostzee, Frankrijk en de Middellandse Zee. Beschik je over een paar redelijke zeebenen of wil je een dergelijke zeereis een keer ervaren, scheep dan in op één van de vele tochten die wij aanbieden. Ervaring is niet nodig, de bemanning legt je graag alles uit.
De zeezeilreizen kun je bij ons boeken op een stoere 20 meter collin archer of een imposante driemaster van 60 meter.
Kijk eens bij de zeilreizen op de Flying Dutchman or the Thalassa. Deze schepen maken vele mooie tochten waarbij je als gast kunt genieten van prachtige uitzichten, mooie havens en uitstekende verzorging aan boord.
Is een buitenlandse zeilreis op jouw lijf geschreven? Neem dan direct contact met ons op. Wij informeren je graag over de vele mogelijkheden.

Sea sailing tall ships group trips sailing